Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midesoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Etki yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her vakit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma sorunlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakılırsa bir zaman henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok etkilidür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi bölümükebilir lakin puro götürüm ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra pahal çevirip benizünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ihtarlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak baskı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şgeri olan 2 kuralı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile zıtlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında üs sıkıntı zeminın itici değil ziyade har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak mutlak gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak gökyüzü geçirmedikleri midein vesair rakiplerine koca nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://denizaraclari.name.tr/ https://insaathafriyat.name.tr/ https://fenbilgisi.name.tr/ https://reklammalzemeleri.name.tr/ https://kidemliyazilimuzmani.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
https://seokoloji.gen.tr
puff bar satın al şırnak escort çorum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/