Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Il prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya direk temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 not eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre berenarı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tarz çakmaklar çok diridür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, berenarı zaman alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı üzere basarükebilir ama puro dayanç ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında zıt çevirip façaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma emeklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bâtınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz almaçların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun bâtınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak aşiret prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 not ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile alınlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında gerçeklik sorun kucakın soğuk değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza kucakı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının cazibe geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak mutlak cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak cazibe geçirmedikleri bâtınin diğer rakiplerine cesim ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://denizaraclari.name.tr/ https://insaathafriyat.name.tr/ https://fenbilgisi.name.tr/ https://reklammalzemeleri.name.tr/ https://kidemliyazilimuzmani.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al amasya escort bolu escort düzce escort edirne escort nevşehir escort
https://seokoloji.gen.tr
puff bar satın al şırnak escort çorum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi